Arriba la Tardor al Sol Solet

Ja estem a l’octubre i la dinàmica de l’escola és molt més tranquil·la que unes setmanes enrrere… com podreu observar quan veniu a acompanyar o a buscar als vostres infants, a les classes es va agafant el ritme del dia a dia i la calma és molt més present en la majoria de moments del dia que no pas el neguit.

Amb aquesta realitat i amb l’arribada de la Tardor és el moment d’anar preparant l’escola per gaudir d’unes de les primeres festes tradicionals que treballem amb molta il·lusió al Sol Solet, la Castanyada.

Nosaltres hem començat a introduir elements naturals i típics de la tardor per guarnir una mica els espais comuns de l’escola, i mica en mica anar transformant l’espai de famílies, la biblioteca i els racons del vestíbul, en llocs acollidors i que convidin a manipular.

Per una altra banda us demanem la col·laboració a les famílies, per a que amb petites aportacions de fruits de la tardor com carbasses, nous, moniatos, magranes…, podem oferir també a les classes l’oportunitat de crear propostes per manipular i per conèixer la Tardor de la manera que més ens agrada… EXPERIMENTANT!!