Caga Tió!!

Després de l’arribada del Tió la setmana passada, els infants de l’escola han estat alimentant-lo moltíssim i s’ha anat fent gran i més gran, i gros!! Així que el dijous 20 vam arribar al matí i vam notar-lo diferent…com que tenia la panxa massa plena i vam decidir que havia arribat l’hora de fer-lo cagar!

La Classe Taronja va fer cagar al seu Tió particular que no ha crescut tant com el dels la resta de l’escola i ajudats per la Cristina perquè són tant petits que no piquen molt fort…

Les classes Groga i Vermella van ser els primers en picar al Tió gegant del vestíbul, molt motivats i motivades, i van al·lucinar!!

Després van sortir els infants de les Classes Rosa i Verda amb moltes ganes i , la veritat és que van picar com autèntiques professionals!!

I per últim , els grans de les Classes Lila i Blava van sortir amb impaciència a picar al Tió!! Vam intentar organitzar-nos per poder picar més d’una vegada així podien picar totes i de pas deixavem una mica de temps al Tió a refer-se.. perquè quin matí ha portat , pobret!!

Ha estat molt divertit per a tothom aquesta jornada de Caga Tió, sota les seves mantes hem trobat neules, xocolates, joguines i materials molt xulos per a les nostres classes… Moltes Gràcies  pels teus regals, Tió!!

T’esperem el pròxim curs als nostres patis!!