Comencem un nou curs

Ja portem un mes d’escola i tot comença a posar-se al seu lloc, a les classes anem agafant el ritme i cada grup va familiaritzant-se amb les educadores que els acompanyen.

Creiem interessant que les famílies conegueu, també, a cadascuna de les persones que treballem al centre i amb les que us creueu pel vestíbul, o veieu puntualment a les classes dels vostres fills i filles.

Sobre aquestes línies us presentem a la Noemí que és la directora de l’Escola, juntament amb la Raquel i l’Ester que s’encarrreguen de l’administració i del manteniment diari , respectivament. Totes tres tenen molta presència a les classes i les podeu trobar sempre que entreu a l’escola, al vestíbul, donant-vos la benvinguda.

Seguidament ens presentem les educadores de tot el centre, agrupades pel Cicle al que pertanyem cadascuna.

Cicle de Nadons:

L’Aniceta, la Cristina, la Loli, la Eva i la Chus, són les professionals que acompanyen als infants més petits de la nostra escola.

Cicle 1-2 anys:

La Marian, la Judith, la Cristina, l’Elena, l’Helena, l’Ana, la Sara, la Montse i l’Aniceta, és l’equip d’educadores i monitores que conviuen amb les Classes Groga, Vermella i Rosa.

Cicle 2-3 anys:

La Marian, la Tina, la Sara, la Eva, la Yasmina, la Mercedes, la Lurdes i la Raquel són les educadores i les monitores que acompanyen als més grans del Sol Solet, a les classes Lila, Blava i Verda.

Ara que ja coneixeu al nostre equip docent, heu d’estar ben atents i atentes ja que en uns dies us anirem mostrant més professionals que intervenen a la nostra vida diaria a l’escola.

2 comentaris a “Comencem un nou curs

  1. Todas son un amor,cariñosas,y se mota q aman su trabajo.eva cuando cuenta cuentos todos estan por ella,i al entrar cada mañana uno a uno se lanzan a besar a ysmina.por siempre me quedra un buen recuerdo de ellas.y sin dudda recomendaria solsolet.nunca me a salido el niño mal.grcias equipo

    • Moltes gràcies Família del Jonathan, per nosaltres és molt gratificant rebre aquestes paraules d’afecte i que donen tant de valor a la nostra feina. Una abraçada.

Els comentaris estan tancats.