FESTA DE LA CASTANYADA

Dijous 31 d’Octubre vam celebrar la Festa de la Castanyada!

Durant el matí, la Maria Castanyera va anar a visitar als infants a les seves classes i al Jardí per poder recollir les castanyes que els infants portaven de casa seva, i així, marxar a preparar el foc per torrar-les totes. A la tarda, però, começava la marxa!!

Mentres els infants estaven aixecant-se de la migdiada, les famílies que es van oferir voluntàries estaven mà a mà, al pati, torrant les castanyes, preparant les paperines i tallant els moniatos. Així com ajudant a muntar les taules per la festa que estava a punt de començar!

Quan estava tot enllestit van arribar les famílies, i, amb els seus petits i petites, van anar sortint al Jardí, per gaudir plegades d’un berenar castanyer!

Converses, riures, balls i disfresses omplien el nostre Jardí aquesta tarda tant bonica, però no podia acabar la festa sense l’aparició més esperada, la nostra estimada Maria Castanyera:

Moltes gràcies a tots els voluntaris i voluntàries que vau fer possible la preparació de la Festa, a les famílies que vau venir a compartir aquesta estoneta tant maca amb nosaltres i a la Mamen, per haver dedicat tanta estima a fer de Castanyera.