Noticies Mitjans

PER CARNAVAL TOT S´HI VAL!!

Durant els dies previs a carnaval en el vestibul van aparèixer un racó de disfresses i complements on podem trobar barrets, ulleres, collarets, …

Un dia, tot el cicle de mitjans hem sortit per disfressar-nos i fer gresca.

Un altre dia, ja dintre les classes, hem manipulat confetti i teles de diferents textures, a més ens hem maquillat.

Classe groga i vermella:

Classe rosa i verda:

Com a cloenda a la setmana de carnaval tots i totes ens hem trobat en la classe verda per gaudir de l’audicio de les manetes, unes mans blanques balles al so de la música, i l’audició del paraigües, un moment màgic on tots i totes ens hem quedat amb ganes de més.

 

 

NOMÉS UN TROSSET

 

Desprès de tornar de les vacances de Nadal i retrobarnos amb els nostres companys hem començat a treballar el conte: “Només un trosset”; a partir del cual hem pogu descobrir i experimentar un munt de coses.

 

Per començar, dintre de cada classe, les educadores hem explicat el conte, desprès cada classe ha pogut gaudir-ho en primera persona, hem deixat al seu abast el conte on ells, sempre que volen el poden mirar, fullejar, i fins i tot fer una petita representació amb els ninos del conte.

Dintre de cada classe, i adaptat a cada nivell evolutiu dels nens i nenes, hem fet diferents propostes plàstiques, han pogut pintar la neu.

A més hem experimentat amb farina i cotó fluix.

Un altre dia ens vem trobar tots els nens i nenes del cicle en la classe verda, ens vem trobar un ambient relaxat, amb musica i l’espai amb poca llum. Al so de la música va apareixar la titella del vent movent-se al so de la música, tots i tots es van quedar bocabadats demanant més.

Com a cloenda, un altre cop ens vem retrobar en la classe verda per gaudir de la representaciño del conte, on, fins i tot, al final del conte va nevar i tot!

 

 

 

 

 

 

 

L’ADAPTACIÓ

Benvingudes famílies a l’espai del cicle 1-2 anys!

En aquest apartat podreu trobar imatges, noticies, informació … del dia a dia així com propostes portades a terme per aquesta etapa: L’adaptació.

Desprès d’haver passat el procés d’adaptació tant per part dels infants i  families, com els seus educadors/es,  a poc a poc va  arribant la clama. Com ja sabeu aquest període de temps es necessari i a la vegada amb molts neguits i inseguretats, ja que es un moment de descoberta, de conèixer nous espais, crear nous vincles, la separació del nucli familiar…..tant pels infants nouvinguts a l’escola com per aquells que ens vam retrobar desprès de les vacances d’estiu.

Com heu pogut observar, l’ambient de nerviosisme i plors envers a el desconegut, ha anat convertint-se de mica en mica en moments de clama, seguretat, confiança podent així gaudir dels diferents moments del dia a dia.

Us deixem un recull d’imatges del cicle 1-2, que reflecteixen com es van viure els primers dies a l’escola.