Noticies Mitjans

PROJECTE PATUFET!

Al llarg d’aquests dos mesos hem continuat treballant el conte del patufet amb diferents activitats. Experimentació amb cols, sessió musical i pintura per fer un mural amb els personatges del conte!

 Hem escollit un petit recull de fotografies on us volem mostrar tota aquesta experiència! ( A la part privada més endavant en penjarem més!)

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

La cloenda del projecte ha estat una petita representació del conte amb titelles.CONTE PATUFET

Al febrer vam iniciar un nou projecte al cicle de mitjans. El conte del patufet!!

La idea és compartir plegats estones i vivències amb la resta dels companys al voltant de la història d’en patufet, un nen molt petitet, molt petitet, molt petitet, que vol fer les coses ell solet!!!

Els primers dies vam començar explicant el conte dins les aules, més endavant vam crear amb les imatges, un petit conte per a que els nens/es el puguèssin  tenir al seu abast.

Aquesta setmana  hem sortit al vestíbul les tres classes de mitjans per gaudir de l’explicació del conte amb diferents elements sonors i titelles.

 

ESTIGUEU ATENTS A LES PRÒXIMES PUBLICACIONS, JA QUE LA IDEA ÉS MOSTRAR-VOS LES PETITES ACTIVITATS QUE ANIREM FENT EN RELACIÓ A AQUEST PROJECTE.
TALLER DE CARNAVAL AL VESTÍBUL

Aquest matí hem sortit al vestíbul les tres classes del cicle per gaudir disfressant-nos amb les diferents propostes que hi han relacionades amb el carnaval. Cada  nen/a ha pogut decidir quina disfressa o quin complement escollia per disfressar-se. Per acabar hem fet un petit taller de maquillatge. MOMENTS COMPARTITS

El vestíbul de l’escola ens dona la possibilitat de gaudir de moments on podem compartir espais i jocs amb els nostres companys i companyes del cicle de 1-2. Aprenem conjuntament i ens enriquim relacionant-nos els mes grans amb els més petits.

FEM CAGAR EL TIÓ  

                             Aquest matí hem sortit al vestíbul per fer cagar el tió de l’escola.

La classe rosa ha sortit amb la classe verda del grup de grans i la vermella i groga hem cagat plegats el tió! Ha estat molt emocionant veure els regals en treure-li la manta!!!

  ARRIBA EL TIÓ 

Ahir va venir el tió a l’escola!!! Era un dia molt important i tots plegats vam sortir a rebre’l. Quina sorpresa quan va trucar a la porta i el vam veure!!!. Ara ja el tenim a l’escola ben abrigadet i el mes important ara, es donar-li molt menjar…Per treballar la tardor a les classes de mitjans, vam decidir crear la caixa de les cançons. Consisteix en una capsa gran plena de caixetes petites on cada una conté un objecte relacionat amb una cançó.

 Tot just us donem la benvinguda al nou curs que comença i estrenem el nostre espai dins la web.

Fent referència al període d’adaptació en el qual ens trobem, ens agradaria poder mostrar-vos alguns dels moments que hem pogut viure al llarg d’aquests dies en el cicle 1-2 (mitjans).

Com ja sabeu és un període ple de canvis, de vivències molt intenses, on no només són els infants els protagonistes, si no que les families i nosaltres els educadors/es també ens veiem implicats.

És un procés on cal tenir molta paciència, serenor i entendre que el temps és el nostre més apreciat aliat. A poc a poc anirem trobant la calma, actualment, alguns infants ja l’han trobat i d’altres estan en  camí de trobar-la, per a poder gaudir plenament de les experiències que li ofereix l’escola.