Noticies Nadons

Acaba el vostre primer curs al Sol Solet, un curs ple de canvis a la vostra vida i ple de noves experiències que us han ajudat a fer-vos grans. 

Ens hagués agradat poder viure’l sencer amb vosaltres, acompanyant-vos en totes les noves fites que esteu aconseguint però confiem que a casa heu gaudit com mai i ha estat el millor escenari que podíeu tenir per créixer. 

Al setembre continuarà la vostra aventura amb nosaltres.

Us estarem esperant amb els braços oberts.

Molt bon estiu!!

SORTIDES AL VESTÍBUL

Les Classes Blanca i Taronja anem trobant moltes estones per estar juntes, cada vegada més veiem la necessitat de canviar d’espai, de les ganes que tenen els infants d’investigar i de moure’s. Per això gairebé sempre tenim la porta oberta que separa les dues classes i cadascú va on li ve de gust a explorar. Tot i així, vam veure que les sortides esporàdiques al vestíbul els hi agraden moltíssim, i estem animant-nos a sortir més sovint a compartir aquest espai i viure noves experiències.

Durant aquestes estonetes hi ha infants que estan descansant al dormitori, i mica en mica es van afegint o bé van marxant a dormir, depenent de com estiguin de cansats i cansades. Tot i que treiem algunes propostes per jugar, com els picaforts o els instruments, en aquests casos, l’interès de la majoria és anar a descobrir aquest nou espai, enorme i ple de sorpreses.

CARNAVAL, CARNAVAL!!

Amb motiu del Carnestoltes ens hem decidit a sortir una estoneta la vestíbul a jugar amb uns barretsl!! Ha estat una prova pilot, per veure com reaccionaven i només amb els infants que no anaven a dormir i que ja estan prou acostumats a fer-se visites entre les dues classes. Ha estat una estona molt divertida, que han gaudit i viscut amb molta curiositat, i és que al vestíbul passen moltes coses interessants!! 

CLASSES BLANCA I TARONJA

Famílies!! Fa molt i molt de temps que no escrivim en aquesta pàgina del Cicle de Nadons…com ja sabeu hem tingut moltíssims canvis durant el primer trimestre i , per fi, ja podem dir que estem totalment adaptats i adaptades!!

La Classe Blanca ha estat en un procès d’adaptació permanent desde principi de curs, i la Taronja ha hagut d’adaptar-se als canvis que això comportava. Ara, a finals de febrer ja podem donar-vos notícies de que tenim dos grups maquíssims que comencen a engegar amb força per gaudir tot el que ens queda de curs!!

Gràcies a totes per la paciència durant aquests mesos i la vostra col·laboració i comprensió dins les classes.

LA CLASSE VERDA ENS PORTA UNS REGALS

La Classe Verda són els infants més grans de l’escola i van anar d’excursió (com farem nosaltres quan siguem grans) al Mercat del poble. Allà van comprar fruits de la Tardor i van pensar en portar-nos un detallet. 

Han agafat uns pots per ficar les nous, les ametlles i les avellanes, i ens han portat unes carbasses i unes magranes per poder manipular.

Moltes gràcies companys i companyes de la Classe Verda!!

LA CASTANYADA A NADONS

La darrera setmana d’Octubre vam poder gaudir d’una experiència nova per als nostres infants; vam rebre la visita de la Maria Castanyera! Durant molts matins havia tocat la nostra porta però no trobavem el moment adient per poder deixar-la entrar. El dijous 31, però, estavem tots i totes ben descansats i vam creure que estavem preparades per poder compartir una estona amb ella.

Els nens i nenes de les Classes Blanca i Taronja es van quedar sorpresos i molt expectants, però van viure aquesta visita amb molta calma i curiositat. Van poder apropar-se i tocar les castanyes que li vam donar per anar a torrar-les, es va crear un ambient màgic.

A la tarda, us esperavem a vosaltres, les famílies, per gaudir plegades de la Festa de la Castanyada, i tant que vam gaudir! Gràcies per la vostra participació.

.

LA TARDOR AL CICLE DE NADONS

El mes d’Octubre ens convida a treballar La Tardor, la primera estació de l’any que encapçala el vostre primer curs a la nostra escola.

Les Classes Blanca i Taronja estem en plé període d’adaptació, contínuem coneixent-nos i cada dia és nou per descobrir coses diferents de cadascú i cadascuna, però això no és incompatible amb l’arribada de la Tardor a les classes.

Aquestes imatges corresponen als petits raconets i els materials que hem creat per oferir-li als nostres infants, per manipular, llepar, picar, agafar, observar i explorar. Cadascú troba interessant un objecte diferent i és molt maco poder observar com interaccionen amb els materials i entre ells.

Un munt de noves sensacions s’obren davant nostre. Benvinguda Tardor.