Noticies Nadons

LA CLASSE VERDA ENS PORTA UNS REGALS

La Classe Verda són els infants més grans de l’escola i van anar d’excursió (com farem nosaltres quan siguem grans) al Mercat del poble. Allà van comprar fruits de la Tardor i van pensar en portar-nos un detallet. 

Han agafat uns pots per ficar les nous, les ametlles i les avellanes, i ens han portat unes carbasses i unes magranes per poder manipular.

Moltes gràcies companys i companyes de la Classe Verda!!

LA CASTANYADA A NADONS

La darrera setmana d’Octubre vam poder gaudir d’una experiència nova per als nostres infants; vam rebre la visita de la Maria Castanyera! Durant molts matins havia tocat la nostra porta però no trobavem el moment adient per poder deixar-la entrar. El dijous 31, però, estavem tots i totes ben descansats i vam creure que estavem preparades per poder compartir una estona amb ella.

Els nens i nenes de les Classes Blanca i Taronja es van quedar sorpresos i molt expectants, però van viure aquesta visita amb molta calma i curiositat. Van poder apropar-se i tocar les castanyes que li vam donar per anar a torrar-les, es va crear un ambient màgic.

A la tarda, us esperavem a vosaltres, les famílies, per gaudir plegades de la Festa de la Castanyada, i tant que vam gaudir! Gràcies per la vostra participació.

.

LA TARDOR AL CICLE DE NADONS

El mes d’Octubre ens convida a treballar La Tardor, la primera estació de l’any que encapçala el vostre primer curs a la nostra escola.

Les Classes Blanca i Taronja estem en plé període d’adaptació, contínuem coneixent-nos i cada dia és nou per descobrir coses diferents de cadascú i cadascuna, però això no és incompatible amb l’arribada de la Tardor a les classes.

Aquestes imatges corresponen als petits raconets i els materials que hem creat per oferir-li als nostres infants, per manipular, llepar, picar, agafar, observar i explorar. Cadascú troba interessant un objecte diferent i és molt maco poder observar com interaccionen amb els materials i entre ells.

Un munt de noves sensacions s’obren davant nostre. Benvinguda Tardor.