Reunions amb les famílies

A la nostra escola un dels objectius que ens plantegem curs rera curs, és la coeducació, és a dir,  una tasca compartida entre escola i família, un intercanvi d’experiències  i un intent per poder fer arribar a les famílies informació del que vivim amb els seus fills i filles durant el dia a dia a l’escola.

Una de les moltes vies que fem servir al Sol Solet són les reunions amb les famílies, en fem una individual a l’arribada de l’infant a l’escola i cada fi de curs, i dues grupals durant el curs.

Just ara, acabem de celebrar les reunions de classe on parlem de com està cada grup, en quin moment es troben i quins projectes i dinàmiques es duen a terme. És un espai on mostrar la realitat del que vivim durant el dia, parlar d’anècdotes i compartir la nostra experiència així com de poder escoltar què pensen les famílies i que pugui exposar les seves idees com els seus neguits, si en tenen.

(Aqui podem veure les Classes Lila, Taronja, Vermella, Rosa i Groga)

Pensem que és molt important l’assistència de les famílies i la seva participació ja que això ens ajuda a continuar fent la nostra tasca…estem molt agraides de la vostra col·laboració.

L’Escola és de tots i totes, la construim juntes!