Trobem el Tió

Un any més arriba el Nadal al Sol Solet carregat de fred, llum i màgia.

Com sempre esperem l’arriada del Tió amb molta il·lusió, peró l’hem d’anar a buscar … on el trobarem?

A la classe blanca i taronja i groga, els mes petits de l’escola, també viuen aquest moment amb molta emoció rebent el Tió dins la classe.

La classe vermella i rosa van sortir al pati de grans a buscar-lo. Després de buscar per tot arreu per tot el pati (que és molt gran) i cridar-lo la Martina (de la classe vermella) el va trobar amagat i ben tapat per fulles dins un tub, tots se´l van mirar de lluny fins que el Pol S. (de la classe rosa) li va agafar una pota i va estirar amb força fins treure’l del seu amagatall.

Els més grans de l’escola (classe lila, blava i verda) han anat més lluny a buscar-lo. Tots ben abrigats i agafats a la corda sortim de l’escola per anar al jardí de la residéncia d’avis.

Un cop allà el busquem per tot arreu, el Joel (de la classe lila) el troba sota un avet amagat, quina emoció!!! Que contents!!! Tots el volen agafar per jugar amb ell i donar-li de menjar.

Després els avis de la residència ens conviden a entrar a casa seva per cantar-nos unes nadales i convidar-nos a esmorzar.

Ara només ens falta donar de menjar al Tió per tal que es faci molt gran i cagui molts regals.